Handlekraft og livsdrømme

Terapi Behandling
"Hvis vi ikke ses igen, er det fordi, dit liv går godt nu, og det er formålet med terapi"

Terapi behandling til livsdrømme

Livsdrømme er en af de helt store drivkræfter i menneskelivet, og mit terapeutiske arbejde går derfor ud på at genskabe klientens evne til drømme højt og frit. For når vi er ramt af kriser, føler angst, er deprimeret, udbrændt eller har været ude for et stort og smerteligt tab, så mister vi vores drømme, og vi bliver spærret inde i en virkelighed, som er genstridig, ubevægelig, stiv og størknet. Livsdrømme derimod er lig med et knitrende og engageret liv.

Du vil opleve, at du langsomt får det bedre. Det behøver nødvendigvis ikke at tage måneder eller år, for et forløb kan både være af kortere og længere varighed.

Mine klienter

Det sker af og til, at en klient klager over, at terapiprocessen er slut. Mit svar er som regel, at jeg er glad for, at vi ikke kommer til at se hinanden igen. Når klienten så måske lidt overrasket kigger på mig, tilføjer jeg: “Hvis vi ikke ses igen, er det fordi, dit liv går godt nu, og det er formålet med terapi”.

En terapeut har engang skrevet, at en terapeutisk relation etableres med det formål at afslutte den. For mit vedkommende vil jeg tilføje, at forholdet aldrig slutter helt følelsesmæssigt. Mine klienter vil altid være i mig, ligesom jeg er i dem.

Det kan være svært at kontakte en psykoterapeut

Men det er også det største og sværeste skridt for dig i terapiforløbet, for derefter finder vi sammen en vej.

Erik Hygum

Psykoterapeut
siden 2018

At have drømme i livet

At have drømme i livet og føle sig som aktør i livet er de to hovedmål for mit terapeutiske arbejde. Så hvis du i løbet af terapien

Så er du på vej til at lukke nye døre op i dit liv og give plads til livsdrømmen. Når det sker, så er det tidspunktet, hvor vi siger farvel til hinanden.

Terapeutisk forløb med mig

I løbet af terapien vil vi komme i kontakt med dine ønsker for fremtiden ved f.eks. at kigge ind i dine drømme. En drøm kan på den ene side være meget kompliceret og måske også skræmmende, men kan på den anden side også være utrolig præcis i budskabet. Drømmen er ikke virkelighed, men kan give næring til, hvordan vi forstår og handler i virkeligheden. I løbet af terapien følger vi dine drømme og undersøger sammen, hvor og hvornår og hvilke personer, der indgår. Og vi leder efter spor i drømmene, der kan være guidelines for fremtiden.

Har du nogen spørgsmål?

Sidder du inde med spørgsmål eller er du klar til at se en terapeut? – Udfyld kontaktformularen, ring eller send en mail. Så besvarer jeg dine spørgsmål eller finder en tid til dig, når det passer.

Udfyld formularen