Terapeut Til Unge

Terapi Behandling
“Unge har brug for frihed til at vælge, men ikke så meget frihed, at de faktisk ikke kan vælge.”
- Erik Erikson

Terapi behandling til unge

Hvis du i en længere periode har haft psykiske problemer som angst og depression og har isoleret dig fra familier, kolleger eller venner. Hvis du har svært ved at stå op om morgenen og svært ved at komme i seng om aftenen, så du mangler energi til at gå på arbejde eller følge din uddannelse. Og hvis du har en følelse af ikke at høre til nogen steder, så kan du have brug for professionel hjælp og glæde af det.
Du vil opleve, at du langsomt får det bedre. Det behøver nødvendigvis ikke at tage måneder eller år, for et forløb kan både være af kortere og længere varighed.

Ungdommen

Mange unge mennesker oplever i disse år tab af fremtidsmuligheder og en overvældende tyngde af problemer. Opbrud, manglende tilhørsforhold, krige, kriser og katastrofer kan sætte sig som psykiske sårbarhed hos den enkelte, selv om den egentlige årsag ligger uden for den unge selv.

Som terapeut vil jeg sætte lys på dine handlemuligheder, dvs. hvordan du kan blive aktør i dit eget liv. Noget kan ikke ændres, men meget kan ændres! Du får et andet blik på din angst, ensomhed, nedtrykthed eller depression.

En af mine klienter formulerede det på denne måde:
Før samtalerne var det ligesom om, at angsten hang over mig. Nu er er jeg kommet op på siden af den. Jeg mærker den stadig, men den vælter mig ikke længere, fordi jeg står ved siden af den”.

Det kan være svært at kontakte en psykoterapeut

Men det er også det største og sværeste skridt for dig i terapiforløbet, for derefter finder vi sammen en vej.

Erik Hygum

Psykoterapeut
siden 2018

Kender du til følgende:

At føle sig uden for livet

Terapeutisk forløb med mig

Når du har et terapeutisk forløb med mig, så taler vi ikke om diagnoser, der hører til et andet system. Jeg er meget mere optaget af, hvordan du indtil nu har klaret dig gennem livet, og hvordan du kan få et godt og sundt liv. Psykiske problemer opstår, når der er ubalance mellem hvad du vil, og hvad du kan. I terapien starter vi med, hvordan du har det her og nu. Derefter leder vi efter mønstre for dine tanker og handlinger, både dem du er glade for, og dem du føler skam eller skyld over. Terapiforløbet slutter, når du bearbejder dine psykiske problemer ved at handle på nye måder.

Har du nogen spørgsmål?

Sidder du inde med spørgsmål eller er du klar til at se en terapeut? – Udfyld kontaktformularen, ring eller send en mail. Så besvarer jeg dine spørgsmål eller finder en tid til dig, når det passer.

Udfyld formularen